DuurzaamheidDuurzaamheid bij Bison International

Bison International hecht veel belang aan innovatie en continue productverbetering. Een perfect eindresultaat voor onze klanten begint met de juiste werking van onze producten. Vanaf de eerste ontwikkelfase staan de wensen van de markt centraal. Kwaliteit is het overtreffen van verwachtingen. Dat zien wij als een uitdaging en zeker ook als een plicht, waarin duurzaamheid een belangrijke rol speelt.

Aandacht voor de omgeving staat centraal en vertaalt zich in goede en veilige producten. Bovendien zorgt repareren met lijm op een natuurlijke wijze voor minder afval. Milieubewustzijn zit in het hart van onze bedrijfsvoering. Milieumaatregelen passen we op alle terreinen toe – van productontwikkeling en productieprocessen tot het gebruik door consumenten.

Bij Bison International vinden we voortdurend manieren om de gezondheid van onze medewerkers en onze miljoenen consumenten te beschermen en om onze impact op het milieu te verminderen. Een voorbeeld hiervan is dat onze maatregelen in het productieproces veel verder gaan dan de wettelijke eisen.

Ons duurzaamheidsbeleid rust op vier pijlers:

  • kwaliteitsproducten
  • innovatieve verpakkingen
  • schone productie
  • mensen inspireren
duurzaamheid
Bison Professional gebruikt cookies.

Accepteren Sluiten
Klik hier voor meer info.