Laatste nieuwsPoly Max<sup>® </sup>Express: 10 keer sneller

Poly Max® Express: 10 keer sneller

14 september 2010

Bison Professional introduceert een nieuwe montagelijm binnen het populaire Poly Max® gamma: Poly Max® Express. Een supersnelle montagelijm op basis van SMP-technlogie die na 30 minuten handvast is en binnen 4 uur zijn eindsterkte bereikt. Dit is ruim 10 keer sneller dan de bestaande varianten. Op die manier kunnen alle verbindingen binnen een mum van tijd worden belast. Dit betekent dat professionals in de bouw en afbouw nóg sneller kunnen werken dan voorheen.

De nieuwe Poly Max® Express kent een zeer snelle sterkteopbouw én hoge eindsterkte. Poly Max® Express is uitermate geschikt voor het verlijmen en monteren van vele bouwmaterialen zoals hout, gips, (natuur)steen, (cellen)beton, metaal, hardschuim en diverse kunststoffen.

Poly Max® montagelijmen
Naast Poly Max® Express, met snelle sterkteopbouw, is er ook Poly Max® High Tack voor een hoge aanvangshechting en Poly Max® MS Polymer, met een zeer hoge eindsterkte. De kwalitatieve Poly Max® montagelijmen bieden vele voordelen voor de professional in bouw en afbouw. De producten zijn eenvoudig in gebruik, trekken geen draden en zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Poly Max® hecht zelfs op licht vochtige ondergronden en verlijmingen zijn altijd overschilderbaar. Dat Poly Max® voldoet aan de hoogste standaarden voor professioneel gebruik, blijkt wel uit het feit dat Poly Max® als enige in Nederland het KOMO-certificaat "Montagelijm" (certificaatnummer 32992) draagt.

Krachtig in lijmen en innoveren
In de laboratoria van Bison Professional wordt continu gewerkt aan kwaliteitverbetering van bestaande producten en uiteraard de ontwikkeling van innovaties. Poly Max® Express is het nieuwste voorbeeld van een innovatief product dat de vakman in staat stelt om nóg beter en efficiënter te werken.

Terug naar nieuwsoverzicht

zoek

Print deze pagina
Bison Professional gebruikt cookies.

Accepteren Sluiten
Klik hier voor meer info.