Laatste nieuwsBison neemt winnaars mee naar het Professional V.I.P. Event

Bison neemt winnaars mee naar het Professional V.I.P. Event

12 oktober 2011

Bison staat erom bekend ieder jaar een mooie actie te organiseren voor de vakman. Zo ook in het voorjaar van 2011, met als actiethema 'LED’S WIN'. Het idee is simpel: bij aankoop van een Bison Professional of Griffon product maakt de vakman kans op een professionele Maglite Led. Maar behalve de eindgebruikers maken ook de deelnemende groothandels kans op een prachtige prijs. De shops waarin de producten van Bison Professional en Griffon het mooist worden gepresenteerd, winnen namelijk een uitnodiging voor het Professional V.I.P. Event!

Ook tijdens de afgelopen actieperiode ging de Bison Mystery Man op pad om te kijken welke groothandels de actie op de meest creatieve manier in hun shops hadden gepresenteerd. Aan het begin van de actieperiode ontvingen alle groothandels diverse materialen om de actie zo mooi mogelijk aan te kleden.

Uiteindelijk werden er vijf winnaars geselecteerd. Bouwcenter Veghel, Technische Unie Emmen, BMN Culemborg, Bouwcenter Wormerveer en Stiho Nieuwegein werden door de Mystery Man geselecteerd als groothandels met de mooiste en meest creatieve winkelpresentaties. De winnaars kregen enkele weken geleden hun prijs uitgereikt: deelname aan het Professional V.I.P. Event bij Experience Island ’t Blauwe Meer in Loon op Zand, waar actie en avontuur centraal stonden. De winnaars werden getrakteerd op een maar liefst 11 activiteiten tellend programma, waarbij ze onder andere mee mochten rijden met een echte Dakar auto van het Bison Rally Team, meevaren in een 300 PK tellende RIB boat en 4x4 off-road rijden.

Terug naar nieuwsoverzicht

zoek

Print deze pagina
Bison Professional gebruikt cookies.

Accepteren Sluiten
Klik hier voor meer info.