Laatste nieuwsNieuw: Konstruktie-bruislijm Fiber

Nieuw: Konstruktie-bruislijm Fiber

30 november 2010

Vorig jaar introduceerde Bison Professional de revolutionaire Fiber-technologie. Dit technische hoogstandje, waarbij de toevoeging van vezels zorgt voor uitzonderlijke kracht, komt nu ook terug in de nieuwe Konstruktie-bruislijm Fiber: de perfecte lijm voor alle houtverbindingen!

De nieuwe Konstruktie-bruislijm Fiber kent door de toevoeging van vezels een eindsterkte die zo’n 30% hoger ligt dan bij de bestaande vloeibare konstruktie-bruislijmen. Ook kent de Konstruktie-bruislijm Fiber een razendsnelle doorharding. Dit maakt Bison Professional Konstruktie-bruislijm Fiber dé ideale lijm voor het verlijmen van praktisch alle houtsoorten onderling, maar ook voor hout op vele bouwmaterialen, zoals gips, (natuur)steen, (cellen)beton, metaal, hardschuim en diverse kunststoffen.

Konstruktie-bruislijm Fiber is watervast en dus geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. De kwaliteit van de Konstruktie-bruislijm Fiber wordt gewaarborgd door het KOMO-Certificaat “Lijmen voor niet dragende toepassingen”, certificaatnummer 32394.

Konstruktie-bruislijm Fiber is eens te meer een voorbeeld van de innovatie en kwaliteit waar Bison Professional richting de vakman al jarenlang garant voor staat!

Terug naar nieuwsoverzicht

zoek

Print deze pagina
Bison Professional gebruikt cookies.

Accepteren Sluiten
Klik hier voor meer info.