Laatste nieuwsBison Professional introduceert Poly Max<sup>® </sup>MS-Polymer in emmer

Bison Professional introduceert Poly Max® MS-Polymer in emmer

1 maart 2010

Hét succesnummer van Bison Professional nu ook in groot formaat verkrijgbaar.

De kracht van Bison Professional Poly Max® is al jarenlang bekend bij de professional. Deze hoogwaardige montagelijmen, die bestaan uit 100% lijm en letterlijk alles lijmen en alles monteren, bieden altijd een sterke en betrouwbare oplossing voor iedere klus. Om de vakman nog beter in zijn behoeften te voorzien, komt Bison Professional nu met Poly Max® in groot formaat: het bekende kwaliteitsproduct, maar dan in een emmer van maar liefst 7,5 kilo. Hierdoor kunnen de allergrootste uitdagingen moeiteloos en vol vertrouwen worden aangegaan.

Poly Max® montagelijmen, in de varianten High Tack -met hoge aanvangshechting- en MS Polymer -met blijvend hoge eindsterkte-, staan garant voor een verbinding die echt nooit meer los laat.  Die superieure kracht ligt in het bestandsdeel MS Polymeer.  Poly Max® is 100% oplosmiddelvrij en geschikt voor het bevestigen van vrijwel alle bouwmaterialen op alle ondergronden. Het product is gemakkelijk aan te brengen, krimpt niet, is schimmelbestendig en blijvend elastisch. Bovendien kan Poly Max® zowel binnen als buiten gebruikt worden en is het resultaat overschilderbaar.
  
Bison Professional Poly Max® lijmen zijn bekroond met het befaamde KOMO-keurmerk en worden gebruikt door vele professionals. Met deze uitbreiding van het compacte en zeer complete montagelijmassortiment van Bison Professional kan de vakman altijd kiezen voor de lijm die voor hem het beste is. In welk formaat dan ook.
Terug naar nieuwsoverzicht

zoek

Print deze pagina
Bison Professional gebruikt cookies.

Accepteren Sluiten
Klik hier voor meer info.