Laatste nieuwsKOMO-keurmerk op witte houtlijmen

KOMO-keurmerk op witte houtlijmen

4 november 2013

Bison Professional heeft het KOMO-keurmerk behaald op Houtlijm ST10®, Houtlijm ES30® en Houtlijm VB20®. Dit keurmerk bevestigt dat de PVAc houtlijmen voldoen aan de hoge duurzaamheids- en sterkte-eisen conform beoordelingsrichtlijn BRL 2339.

KOMO
De onafhankelijke keuringsinstantie Stichting Keuringsbureau Hout (SKH) heeft getest en bevestigd dat de D2 en D3 houtlijmen van Bison Professional voldoen aan alle eisen op het gebied van vochtbestendigheid en lijmsterkte zoals beschreven in de BRL 2339 ‘Lijmen voor niet-dragende toepassingen’.

Compleet assortiment
Bison Professional biedt de vakman, met een complete range witte houtlijmen, de beste oplossingen voor de verlijming van hout. De houtlijmen zijn ideaal voor het verlijmen en lamineren vrijwel alle harde, zachte en exotische houtsoorten.

Naast de watervaste D4 Houtlijm KM45®, welke reeds voorzien was van het KOMO-keurmerk, zijn nu ook de vochtbestendige D2 Houtlijm ST10®, de snelle en vochtbestendige D2 Houtlijm ES30® en de waterbestendige D3 Houtlijm VB20 voorzien van het keurmerk. Hierdoor is vanaf heden het complete assortiment witte houtlijmen van Bison Professional voorzien van het KOMO-keurmerk.

Bij Bison Professional kunt u vertrouwen op jarenlange ervaringen in de houtverwerkende industrie. Door constante uitwisselingen van ervaringen met bijvoorbeeld timmerfabrikanten en interieurbouwers, komen we keer op keer tot de beste oplossing.

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht

zoek

Print deze pagina
Bison Professional gebruikt cookies.

Accepteren Sluiten
Klik hier voor meer info.