Laatste nieuwsKrachtige lijm in unieke koker

Krachtige lijm in unieke koker

31 januari 2012

2K-PU Construct is de nieuwe zeer sterke, 2-componenten polyurethaanlijm van Bison Professional. Deze universele lijm is geschikt voor vele toepassingen en is tevens gekeurd voor de houtsoort Accoya® conform de nieuwe beoordelingsrichtlijn BRL 0819.

Universeel inzetbaar
Bison Professional 2K-PU Construct is universeel inzetbaar. Zo kan het gebruikt worden voor het verlijmen van onder andere (gemodificeerd) hout, steen, metaal, hardschuim en diverse kunststoffen op vrijwel alle ondergronden. Vooral voor het verlijmen van twee niet-poreuze materialen onderling, zoals metaal op metaal, is dit product ideaal. De zeer sterke 2K-PU Construct heeft een lange open tijd, bruist niet, is schuurbaar en overschilderbaar. Het vullende karakter van de lijm  zorgt ervoor dat hij tevens te gebruiken is voor minder passende verbindingen. Dankzij zijn weerbestendigheid en waterdichtheid kan 2K-PU Construct zowel voor binnen- als buitentoepassingen ingezet worden.

Accoya® kozijnen
Naast de universele inzetbaarheid is deze lijm tevens dé oplossing voor kozijnfabrikanten die KOMO-gecertificeerde kozijnen van Accoya® willen leveren; 2K-PU Construct is conform de nieuwe BRL 0819 “Verbindingtechnieken in houten gevelelementen” gekeurd voor verbindingen in Accoya® kozijnen.

Gebruiksvriendelijke verpakking
2K-PU Construct is een 2-componenten systeem in een unieke koker met  2 compartimenten. De lijm kan direct uit de koker worden verwerkt met een standaard kitpistool en de bijgeleverde mengers. Het hoeft - in tegenstelling tot standaard 2-component systemen -  niet handmatig te worden gewogen en gemengd.

Terug naar nieuwsoverzicht

zoek

Print deze pagina
Bison Professional gebruikt cookies.

Accepteren Sluiten
Klik hier voor meer info.