Laatste nieuwsPoly Max<sup>® </sup>in kristalheldere verpakking

Poly Max® in kristalheldere verpakking

13 augustus 2012

Bison Professional brengt opnieuw een innovatie in de veelzijdige Poly Max®-range: een transparante koker. De nieuwe doorzichtige koker van Poly Max® Lijmkit Express Crystal Clear toont op unieke wijze dat de formulering kristalhelder transparant is én blijft.

Kristalheldere formulering
Bison Professional Poly Max® Lijmkit Express Crystal Clear is dankzij zijn hoge elasticiteit een montagelijm en afdichtingskit in één. Dit transparante product is de beste keuze voor montageklussen met transparante of translucente materialen en klussen die een perfecte visuele afwerking vereisen. Om de kristalheldere formulering extra te benadrukken zal de Crystal Clear vanaf nu verkrijgbaar zijn in een transparante koker. Zo bewijst de koker dat ‘Crystal Clear’ zichtbaar kristalhelder is én blijft.

Compleet assortiment
Het Poly Max®-assortiment biedt voor iedere montageklus de juiste oplossing. SMP Polymer Express voor een hoge eindsterkte, High Tack Express voor een hoge aanvangshechting en Lijmkit Express voor een hoge elasticiteit. Deze Express-versies bereiken al na 4 uur de volledige eindsterkte. Poly Max® Lijmkit Express is verkrijgbaar in wit, zwart, grijs, trijs (transparant-grijs) en in de transparante Crystal Clear-formulering. Daarnaast maken ook de reguliere SMP Polymer en High Tack deel uit van het Poly Max® assortiment.

Voor vakwerk pak je Bison.

 

Terug naar nieuwsoverzicht

zoek

Print deze pagina
Bison Professional gebruikt cookies.

Accepteren Sluiten
Klik hier voor meer info.