Laatste nieuwsSnelle uitbreiding Poly Max<sup>®</sup>-range

Snelle uitbreiding Poly Max®-range

1 september 2011

Bison Professional weet dat de vakman graag tijd bespaart. Daarom heeft Bison Professional nu van iedere Poly Max® variant een snelle Express-versie ontwikkeld voor nóg snellere verbindingen. Deze Express-versies op basis van SMP-technologie kennen een zeer snelle sterkteopbouw en bereiken al na 4 uur de volledige eindsterkte. Dat is ruim 10 keer sneller dan de bestaande varianten. Verbindingen kunnen veel sneller worden belast, waardoor de vakman geen kostbare tijd hoeft te verliezen.

Voor een echt snelle verbinding is er de keuze uit 3 hogesnelheidslijmen van Poly Max®: SMP Polymer Express voor een hoge eindsterkte, High Tack Express voor een hoge aanvangshechting en Lijmkit Express voor een hoge elasticiteit.

Poly Max® SMP Polymer Express is een hoogwaardige universele montagelijm met zeer hoge eindsterkte, die al na 4 uur bereikt wordt. Daarmee creëert de vakman binnen een mum van tijd een betrouwbare, oersterke verbinding, die nooit meer los laat. Poly Max® SMP Polymer Express is uitermate geschikt voor het monteren en verlijmen van metaal, gips, schuimmateriaal, kunststof, hout, plaatmateriaal en steen. De kwaliteit wordt onderstreept door het KOMO-keurmerk.

Poly Max® High Tack Express gebruikt de professional voor het snel bevestigen van zware materialen en maakt stempelen of klemmen meestal overbodig. Deze universele montagelijm is door de zeer hoge aanvangshechting uitermate geschikt voor verticale toepassingen en montage boven het hoofd. Plaatmateriaal, boeiborden, gipsornamenten en vele andere zware materialen zijn binnen de kortste keren gemonteerd en belastbaar. Ook Poly Max® High Tack Express is voorzien van het KOMO-keurmerk.

Poly Max® Lijmkit Express is de allersnelste oplossing voor het blijvend elastisch verlijmen van vrijwel alle bouwmaterialen en het afdichten van voegen, naden en kieren. Na 4 uur bereikt ook deze Poly Max® variant de volledige eindsterkte. De lijm- en afdichtingskit is schimmelbestendig en heeft een rekbaarheid van 250-350%. Voor een mooi resultaat is Poly Max® Lijmkit Express verkrijgbaar in de kleuren wit, transparant (crystal clear), zwart, grijs en de nieuwe kleur trijs (transparantgrijs).

Poly Max®: de beste én snelste oplossingen voor alle lijm-, montage- en afdichtingsklussen

Terug naar nieuwsoverzicht

zoek

Print deze pagina
Bison Professional gebruikt cookies.

Accepteren Sluiten
Klik hier voor meer info.