Laatste nieuwsInnovatie:      TIFA-Tix<sup>® </sup>Kozijnlijm

Innovatie: TIFA-Tix® Kozijnlijm

19 juli 2010

Bison Professional introduceert TIFA-Tix®, hét product voor dichte en droge hoekverbindingen in houten buitenkozijnen. TIFA-Tix® is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de prestatie-eisen in de nieuwe norm BRL 0819 “Verbindingstechnieken in houten gevelelementen”. Voor timmerfabrieken die houten buitenkozijnen willen leveren, is TIFA-Tix® dé oplossing.

TIFA-Tix® is een waterdichte 1-component kozijnlijm met een vullend karakter. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat kozijnhoekverbindingen dicht zijn en dicht blijven, zodat ze droog zijn en droog blijven. TIFA-Tix® is toepasbaar voor alle gangbare naald- en loofhoutsoorten, alsook voor gemodificeerde houtsoorten (zoals Accoya®).

Maar er is meer. Verbindingen gemaakt met TIFA-Tix® kennen een minimale klemtijd en zijn zeer snel belastbaar. Daarnaast is TIFA-Tix® schuurbaar, direct overschilderbaar en oplosmiddelvrij. Omdat TIFA-Tix® verkrijgbaar is in zowel koker als grootverpakking, kan het product zonder problemen verwerkt worden met zowel een standaard kitpistool als een pneumatische lijmdoseerinstallatie.

Bij Bison Professional kunt u vertrouwen op jarenlange ervaringen in de houtverwerkende industrie. Door constante uitwisseling van ervaringen met bijvoorbeeld timmerfabrikanten, komen we keer op keer tot de beste oplossingen.

Terug naar nieuwsoverzicht

zoek

Print deze pagina
Bison Professional gebruikt cookies.

Accepteren Sluiten
Klik hier voor meer info.