Laatste nieuwsTIFA-Tix<sup>® </sup>nog breder gekeurd

TIFA-Tix® nog breder gekeurd

29 januari 2013

Bison Professional heeft opnieuw geluisterd naar de wensen van de timmerfabrikanten. Dit heeft geleid tot een verbeterd verwerkingsvoorschrift voor extra gebruiksgemak. Daarnaast is het KOMO-certificaat uitgebreid. Bison Professional TIFA-Tix® is de eerste en enige in de markt met een KOMO-certificering voor de acht meest voorkomende houtsoorten, voor zowel verbindingsklasse B als C. Nieuw op het certificaat zijn de houtsoorten vuren, merbau en Accoya®.

Meest uitgebreide KOMO-keur 
Het KOMO-certificaat van Bison Professional TIFA-Tix® is uitgebreid en nu goedgekeurd voor de acht meest voorkomende houtsoorten voor verbindingsklassen B en C. Naast meranti, sapeli (mahonie), sapupira, iroko en oregon pine is de lijm nu ook gecertificeerd voor vuren, merbau en Accoya®. Dit maakt TIFA-Tix® de eerste in de markt met een goedkeuring voor merbau en Accoya® voor verbindingsklassen B en C.

Nog meer gebruiksgemak
Daarnaast biedt de lijm nieuwe voordelen tijdens verwerking. Overtollige lijm, welke uit verbinding treedt, kan nu naar eigen voorkeur worden afgewerkt. Testen wijzen uit, dat bij zowel strakke afwerking als bij afwerking met afgeronde hoek, de waterdichtheid van de verbinding gewaarborgd is.

Bison Professional TIFA-Tix® is de beste oplossing voor timmerfabrikanten die onder KOMO kozijnen willen uitleveren. De lijm heeft een open tijd van 15 minuten en is goed overschilderbaar binnen maximaal 72 uur. De lijm is voorzien van unieke parels die dienen als afstandhouders. Zo blijft altijd de juiste hoeveelheid lijm achter voor een gegarandeerd 100% waterdichte verbinding.

Terug naar nieuwsoverzicht

zoek

Print deze pagina
Bison Professional gebruikt cookies.

Accepteren Sluiten
Klik hier voor meer info.