Over Bison ProfVoor vakwerk pak je Bison

Bison Professional is dé lijmspecialist voor de vakman. Bison Professional biedt een hoogwaardig assortiment voor de verlijming van praktisch alle materialen. Of het nu gaat om onze houtlijmen, contactlijmen, montagelijmen of constructielijmen: een verbinding met Bison Professional is van de allerhoogste kwaliteit.

Bison Professional staat garant voor kwaliteit en innovatie. Niet voor niets is Bison Professional al jarenlang marktleider. Onder meer de verschillende Bison Professional Poly Max® montagelijmen zijn vandaag de dag een begrip voor elke vakman. Andere bekende producten van Bison Professional zijn Bison Kit®, Bison Tix® en PU-Tix.

bisoninternational
lab

Kwaliteit & Innovatie

Bison Professional staat voor kwaliteit en innovatie. Om deze kwaliteit constant te kunnen garanderen, werkt Bison Professional met een kwaliteitsborgingsysteem. Hierbij verloopt het hele proces van inkomende grondstoffen, productie tot eindproduct en levering volgens voorgeschreven procedures. Dit systeem is uiteraard gecertificeerd naar ISO 9001. Op deze manier kan de gebruiker zeker zijn van een gegarandeerde kwaliteit.

Productkwaliteit toegespitst op specifieke toepassingen wordt gegarandeerd door de toekenning van diverse onafhankelijke keurmerken. Alles daarover kunt u lezen op onze pagina's over keuren en normeringen.

Bison International

Bison Professional is onderdeel van Bison International B.V. Bison International biedt consumenten en professionals wereldwijd de beste oplossing voor iedere lijm-, kit- en onderhoudsklus. Bison International is ook het bedrijf achter Bison, Griffon, Bostik (Italië) en Imedio. Onbetwiste A-merken, met eigen markten en segmenten. Alles over Bison International B.V. is te lezen op onze corporate website.

Bison maakt sinds 1996 deel uit van de Bolton Group. Bolton Group vervaardigt en verkoopt een reeks van kwalitatief hoogwaardige producten, waarvan velen tot marktleiders in hun categorie behoren. De portfolio omvat een 40-tal producten op het gebied van levensmiddelen, wasmiddelen en schoonmaakmiddelen, producten voor persoonlijke verzorging en huidverzorging, cosmetica en lijmen.

Alle informatie over de Bolton Group is te lezen op de website van de Bolton Group.

bisonbolton
Bison Professional gebruikt cookies.

Accepteren Sluiten
Klik hier voor meer info.