We Care

Onze inzet voor duurzaamheid.

WE CARE - ONZE INZET VOOR DUURZAAMHEID

Naar boven

Drie pilaren

Naar boven

We care elke dag

Wij ontwikkelen hoogwaardige producten voor verschillende doelgroepen. Van de jongste leerlingen op school tot professionals in het veld: voor iedereen bieden wij een passende oplossing voor hechtmiddelen. 

We streven er voortdurend naar om onze producten te verbeteren en innovatieve oplossingen aan te bieden om te voldoen aan de behoeften van onze klanten en eindgebruikers en van toekomstige generaties.

We zijn bezig met het verminderen van de milieu-impact van onze product verpakkingen door duurzamere oplossingen te ontwikkelen, zonder dat dit ten koste gaat van de productkwaliteit en veiligheid. 

We volgen een 5R-benadering waarbij we verantwoord omgaan met verpakkingsmaterialen als onderdeel van het Bolton Group Verpakkingsbeleid

Een groot deel van onze producten wordt vervaardigd in onze eigen fabrieken in Duitsland en Nederland. We zijn ons bewust van de sociale verantwoordelijkheid voor onze werknemers en voor onze zakelijke partners, evenals voor de samenleving om ons heen. We ondersteunen een actieve deelname van onze medewerkers. 

Onze activiteiten zijn gebaseerd op relevante wetten, voorschriften en overeenkomsten inzake arbo en milieubescherming met het oog op een systematische vermindering van risico's. Dit stelt ons in staat om veilige en toekomstgerichte werkplekken te creëren, te onderhouden en te ontwikkelen met mogelijkheden voor groei en ontwikkeling. We doen er alles aan om te voldoen aan alle toepasselijke wettelijke en reglementaire vereisten.

Om op lange termijn aan deze eisen te kunnen voldoen, verbinden wij ons aan een ​​geïntegreerd managementsysteem, - die voldoet aan de internationale normen 9001 en 14001-, en dit voortdurend te ontwikkelen, ook met betrekking tot onze milieuprestaties en een zero-tolerance beleid.

Bolton Adhesives kreeg een certificaat voor ISO 9001:2015
(kwaliteit)

Bekijk certificaat

Bolton Adhesives heeft een certificaat behaald op ISO 45001:2015
(milieu)

Bekijk certificaat

Bolton Adhesives heeft een certificaat behaald op ISO 45001:2018
(gezondheid en veiligheid op het werk)

Bekijk certificaat
Naar boven

Publicaties

Download onze meest recente verslag en ontdek meer over onze inzet. 

Download
Naar boven

Contact

We willen een open dialoog aangaan met alle belanghebbenden. Als u vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen:

Bolton Adhesives

Adriaan Volker Huis
14e verdieping 
Oostmaaslaan 67
3063 AN Rotterdam
Nederland
Telefoon:  +31 (0)88 3 235 700
E-mail: info@boltonadhesives.com

Naar boven
Naar boven